Post by difcoselcaiwins on Feb 24, 2022 3:36:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Forgotton Anne ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Forgotton Anne IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakirati povećanje tokena ▞▞▞
▞▞▞ Forgotton Anne 2022 version ▞▞▞
Dao bih mu 5, ali kontrole su malo previše osjetljive. Previše je lako trčati, trčati, trčati... da je teško zadržati ujednačen tempo.
Ovo je sjajna igra, ali mislio sam da je to cijela igra, ali za kratko morate kupiti cijelu igru, ali u redu je i nastavite s radom!
Panda Panda Run: Panda Runner Game Экшен kcd
To je puzzle igra, ali kao da se igrate u animeu 😍 Ako ste ljubitelj animea, svakako je preporučam!
Lijepo. Sviđa mi se stil grafike. Sviđa mi se priča. Sviđa mi se igra. Da. Sviđa mi se sve ako ova igra ima.
Vrlo je otežavajuće s kontrolama i onda nema ničega što bi vas stvarno vodilo. Zapeo sam u radionici pa sam počeo ispočetka i zapeo s druge strane mosta pa sam gotov. Kontrole su ipak stvarno otežavajuće.
nevjerojatna igra... ovo je jedan od onih trenutaka kada sam iskoristio prednost da imam telefon s visokim specifikacijama.. radi besprijekorno i nevjerojatno je
Prekrasna igra, ali ima problema s mobilnom verzijom. Glavni problem je s kontrolama. Oni su previše osjetljivi i ponekad uzrokuju probleme s igranjem, posebno kada trebate napraviti prilično izbirljive skokove ili pokušavate prošetati na pravo mjesto kako biste pokrenuli akciju. Osim ovoga, igra je prekrasna, sa sjajnom pričom i visokom vrijednošću replaya
Bilo je predivno! Svidjela mi se priča i složeni likovi. Na kontrole je trebalo malo priviknuti se, ali stvarno sam uživao u tome što su se osjećale stvarno, kao da zapravo upravljate stvarima onako kako biste radili u stvarnom svijetu. I moralni izbori su mi bili vrlo izazovni, na dobar način. Radujemo se što ću ga ponoviti s različitim izborima. Hvala programerima! Dobar posao!
vrlo fantastična priča, glasovni glumci i zagonetke. volim to! samo kontrola igre mi je prilično teška i oba su završila nekako tragično, bez sretnog završetka nažalost. završio za 2 dana.
Jedna od VRLO rijetkih, iznimnih mobilnih igara koje se zapravo isplati igrati. Prekrasan svijet. Tko je rekao da avanture ne mogu imati elemente poput arkada? Smiješan. To je sjajno kada se radi o fuziji, sjajno je kada igra može učinkovito iskoristiti razne elemente - to je bogatije i zabavnije iskustvo na taj način. Samo najbolje igre, poput ove, nadilaze pojednostavljene žanrove i dosadu. Sve moje omiljene igre su takve mješavine. Kontrole su u redu, ali mogu biti nespretne, ali samo ponekad.
Tek počeo svirati. Zasada je dobro
Dobro osmišljena i strukturirana igra s nevjerojatnom pričom. Nadam se da ću vidjeti druge slične igrice.
Slatka priča, zadržava radnju do kraja. Kontrole su malo teške za korištenje, ne reagiraju uvijek tako da morate ponavljati unose za pokrete. Postoji mnogo dijaloga za priču, s dugim pauzama između likova, tako da postoji puno vremena za neigranje, ali postoji mogućnost isključivanja.
Ispostavilo se da ljudi koji ne znaju pisati "zaboravljeno" također ne mogu kodirati radnu igru. Potpuno neigrano.
Sjajna priča i grafika. Volite umjetnička djela i glazbu. Kontrole su malo nezgrapne.
Htio sam dati 5 zvjezdica, ali igra se plaća, zato 3 zvjezdice... ili je igra jednostavno savršena
Stvarno lijepa igra. Ipak mi se ne sviđaju kontrole, još sam u demo-u i ne mogu skočiti u dalj da bih prešao preko nekog objekta da nastavim igrati.
To je prekrasna igra! Sjajna grafika i sviđa mi se kamo je priča krenula. Jedine stvari koje su bile razočaravajuće (koje su manje) su: 1) Kontrole su ponekad pomalo neugodne, & 2) Iako je igra besplatna za instalaciju, omogućuje vam samo da igrate 1. poglavlje i morat ćete platite ako želite igrati ostatak. (Ovo razumijem, ali sam bio jako tužan što više ne mogu igrati...)
Jako mi se svidjela priča, igrivost, avantura neizvjesnost ❤️ čak me i rasplakala 😭 na kraju mi se jako svidjela, pet zvjezdica od mene.
Kontrole nisu najbolje i velik dio poteškoća u igri dolazi od toga umjesto nekih pametnih zagonetki ili vještih.parkour. ali umjetnost i priča su definitivno vrijedni bola.Umjetnost je lijepa i igra izgleda kao da bi mogla biti sjajna. Ipak, ne mogu to potvrditi. Igra se stalno ruši u prvih nekoliko minuta Možda je to samo moj telefon
Bogata priča i lijepa grafika. Odigrao sam ga skoro do kraja, ali nekako mi ga kad se vratim preporuča da vratim svoj napredak spremljen u oblaku. Onda se ponovno zateknem od sredine putovanja. Platio sam ovu igru, ali spremljeni napredak je nestao i ponovno sam počeo igrati od sredine. ☹️☹️☹️ Mogao sam dati 5 da se ovaj problem nije dogodio.
Zvuk u početnoj sekvenci/izrezanoj sceni je iskrivljen i škrtav. Glazba i zvuk se do sada čine u redu za stvarnu igru. Volim stil animacije, vrlo Studio Ghibli-esqe. Glasovna gluma je također na mjestu, likovi su dobro razrađeni. Također kao i mala kolekcionarska/uskršnja jaja koja sam pronalazila.
Igra se ruši od samog početka. Nekoliko puta sam deinstalirao/ponovno instalirao bezuspješno. Pokušat ću još jednom.
Kontrole nisu dovoljno jednostavne za korištenje da bi se igra mogla igrati. Platio sam igru koja traje 1 minutu. Pokušao sam dobiti pomoć s izbornika i ništa nije dostupno. Ili čak nagovještaji. Nema kul. Nisam zadivljen. Ne bih trebao pisati programere samo za navigaciju. Čak i u prvom dijelu dojmovi. Već sam izgubio interes. Ne gubite novac.
Neće instalirati ony pixel 3. I od toga, dobivam pogrešku i crni ekran pri pokušaju pokretanja.
Tek sam počeo igrati, ali zaljubljen sam u ovu igru, kao da sam dio animea... Jedini problem je što si neću moći priuštiti plaćanje cijele igre... Nekako se nadam da će to biti dugo suđenje.. 😭
Bilo je to savršeno iskustvo, baš kao jedno jedino za mobilne igre koje imaju snažnu jedinstvenu priču, gameplay, ta animacija je bila prilično dobra. Samo se nadamo da će kontrole biti bolje u budućem ažuriranju. I jedna stvar, postoji jedna buba za mene kada Anne čeka smokvu na površini da joj donese arcu. Treperi i mora se ponovno pokrenuti na posljednjoj kontrolnoj točki.
Volio bih da imate opciju "poništi izbor" ili nešto što vas na početku tjera da napravite izbor koji ne morate napraviti s zaboravljenim
Mehaničar za skakanje je bio toliko užasan da sam dobio migrenu.
Tek počela igra, lijepa grafika, ali tekst treba veći font za mobitele. Ta veličina je u redu ako se igra na punom monitoru računala. Ista veličina kao krediti kada se prvi put spuštate liftom bila bi dobra. Da nije te iznimke, ova igra zasad izgleda kao da bih joj dao pet zvjezdica.
Priča se čini sjajnom. Ali značajka spremanja je sranje. Natjerao sam da ponovim mnoge stvari koje sam već završio.
Sviđa mi se grafika, zaplet i bio sam u iskušenju kupiti punu verziju... ali kontrole su užasne. Možete kontrolirati samo hodanje/trčanje MC-a koristeći lijevu stranu zaslona koja se vrlo često preklapa s radnjom tako da ne možete vidjeti što MC radi jer ga vaši prsti pokrivaju. Možda nije dizajniran za mobilne korisnike? Sram. , jer ima mnogo potencijala. Lako 5 zvjezdica ako ovo poprave.