Post by difcoselcaiwins on Feb 24, 2022 3:33:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Happy Glass ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Happy Glass IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodų generatorius primogems ▞▞▞
▞▞▞ Happy Glass 2022 version ▞▞▞
Man nepatinka, kaip turiu žiūrėti klipą, kad gaučiau visas tris žvaigždes, ypač kai aš jų nusipelniau. tai apsunkina, kai nesuteikia galimybės. todėl prarandu žvaigždes. Puikūs galvosūkiai tikrai priverčia susimąstyti, gausite tik 2 žvaigždutes, nes neperžiūrėsite klipo prieš skaitydami. Taigi perku be skelbimų rinkinį, dabar negaliu gauti 3 žvaigždučių ir prarandu galimybę laimėti prizus. Eik suprask. Žaidimas yra šiek tiek sugedęs vaikinai
gražus žaidimas
įdomus žaidimas, pakankamai geri galvosūkiai, kol kas nė vienas (iki šiol esu 150 lygyje) yra neįmanomas arba per daug varginantis. Tačiau DIDŽIAUSIA problema, kurią randu (kuri, mano manymu, galėjo būti išspręsta, nebent jūs, vaikinai, tai padarėte tyčia dėl sunkumų), yra ta, kad mano pirštas per dažnai uždengia liniją, kai nubrėžiu tikslų kelią galvosūkiui išspręsti. Jūs, vaikinai, galėjote TAPRAŠAI padaryti tą mažą pieštuką viršutiniame kairiajame kampe naudoti, kad žaidėjas galėtų matyti galiuką ir taip tiksliau piešti. atsiprašau ne 5
Įdomus žaidimas, bet per daug skelbimų ir gali būti sunku tiksliai nurodyti eilutes, nes rašoma tiesiai po nykščiu, todėl sunku matyti.
Žaidimas buvo smagus. Tačiau piktnaudžiavimo skelbimais buvo per daug. Mane sutikdavo skelbimai kiekviename žingsnyje. Uždaryti skelbimą pasirodys kitas pasaulis. Skelbimų buvo per daug, galiausiai tiesiog pašalinau. Teko skirti daugiau laiko reklamai nei žaidimui. Tikrasis žaidimas buvo rasti x, kad uždarytumėte skelbimą
Žaidimas buvo labai geras, privertė susimąstyti, iššūkis. Didesnis iššūkis buvo skelbimų skaičius ir ilgis, kurie galiausiai privertė mane susimąstyti ir ištrinti. Taip, aš per pigus, kad galėčiau pirkti iš skelbimų arba nusipirkti monetų ir tt „nemokamam“ žaidimui. Geresni būdai leisti pinigus. Per daug tikrai nemokamų, įdomių dalykų internete. Galbūt kada nors dar kartą patikrinsite patobulinimų. Vis tiek ačiū.
Jau kelis mėnesius šis žaidimas buvo įveikiamas visuose lygiuose su didžiausiomis žvaigždėmis. Aš nuolat atnaujinu, tikėdamasis, kad tai padidins lygius, bet manau, kad viskas, ką jie daro, yra atnaujinami skelbimai. Kad išvengčiau skelbimų, žaisdamas prisijungiau prie interneto. Laikyti tai savo telefone be papildomų lygių pradeda erzinti.
Labai daug vaizdo reklamų. Baigęs lygį nieko neuždirbsi, nebent žiūrėsi skelbimą. Net jei nuspręsite, kad nenorite žiūrėti reklamos, tai gali priversti jus žiūrėti skelbimą. Per Valentino iššūkį, norėdami užsidirbti ką nors, turėjote įveikti visus 16 iššūkio lygių, o įvykdžius vieną iššūkio lygį yra 24 valandų laikmatis... Nebent žiūrite visą 30 sekundžių reklamą. Jau nekalbant apie tai, kad norint žaisti šį žaidimą, jums reikia rašiklio, nes reikia tikslumo. #pašalinimas
Jei jums patinka žiūrėti begalę skelbimų, atsisiųskite šį žaidimą. Jei ne, būk nuošalyje. Būtų smagu, nebent kiekvieną kartą palietus ekraną pasirodys reklama.
Puikus zaidimas. duotų 5 žvaigždutes, jei nebūtų tiek daug skelbimų. Kaip ir kas 2 min. (tiesiogine prasme) esate priversti žiūrėti trumpą vaizdo įrašo reklamą kitoms programoms. Tiek daug priedų verčia mane savęs paklausti: „ar tai verta skirti laiko“. Kadangi lygiai slenka taip greitai, atrodo, kad daugiau laiko praleidžiu žiūrėdamas papildymus, nei iš tikrųjų žaisdamas žaidimą. Visgi puikus žaidimas.
Happy Glass ধাঁধা bfpr
Tiesiog dar vienas nukopijuotas žaidimo tikslas, kad galėtumėte žiūrėti. Jei jums tai patinka, tai nėra blogas žaidimas. Vis dėlto visai nėra sudėtinga. NE vaikams. Buvo daug merginų, kurios drebino užpakalį dėl ekrano. Nežinote, apie ką tai.
LABAI per daug skelbimų. Ilgi skelbimai. Jūs visiškai sugriovėte kitaip 5 žvaigždučių žaidimą.
Puiku
Labai fainas žaidimas😗😍
Neabejotinai protu nesuvokiamas ir nuostabus žaidimas. Iš pradžių tai lengva, tada, kai įeini į aukštesnius lygius, esi priverstas mąstyti už langelio, taip sakant.Iš esmės tai yra dvyniai. Jūs treniruojate savo smegenis, bet tuo pat metu jums smagu. Na...aš. Tačiau negaliu kalbėti už nieką kitą.
idomus bet kaip pereinu i didesni ligi tada kaskur stinga ir periaunu tam kur esu padarius
Erika dx
Gerai, leiskite man pradėti sakydamas – aš nenoriu pykti. Tačiau šis žaidimas yra labai paprastas, jį lengva žaisti ir gali būti šiek tiek linksmas. Tačiau visi šie paprasti žaidimai, kurie tinka tiesiog praleisti laiką, yra PERPIRKTI SKELBIMŲ! Paprasčiausiai to nereikia, galite uždirbti daug pajamų iš kelių skelbimų čia ar ten arba siūlydami mokamas versijas be skelbimų.
Anksčiau turėjau žaidimą, bet man jis nepatiko, nes reikėjo pirkti monetas, bet dabar galite atlikti iššūkius, kad užsidirbtumėte monetų ir kad būtų dar geriau, galite žiūrėti papildymus ir gauti daiktų, kurie paprastai kainuoja 1000 monetų. Siūlau gauti žaidimą👍🤗😘🖤💙
Su mano Note20 rašikliu jis yra klaidingas, todėl patirtis tampa daug mažiau maloni. Tai gražesnė ir švaresnė sąsaja, nei siūlo skelbimai; tai buvo laiminga galimybė, kad atsisiunčiau šį žaidimą iš skelbimo. Žaidimas yra susijęs su Niutono fizika, gerais erdviniais įgūdžiais ir gebėjimu vizualizuoti judesį – tai labai smagu. Galioja skirtingi sprendimai, tereikia į puodelį įpilti vandens. Vis dėlto: per daug skelbimų ir 9,99 USD per mėnesį yra beprotybė.
linksmas zaidimas😍😜
Paprasta ir pilna reklamų. Iš pradžių atrodo, kad skelbimai yra neprivalomi laikinai atrakinant žaidimus arba naudojant aukščiausios kokybės valiutą, tačiau po kiekvieno etapo pradėjau juos gauti keliais lygiais. 5 sekundes scenoje, o tada 10 ir daugiau sekundžių skelbimų. Žaidimas buvo tikrai paprastas ir tikriausiai per lengvas. Galbūt vėliau jis įsitraukė į jį, bet aš nebuvau šalia, kad pamatyčiau.
smagus žaidimas, sužaidus 5-6 seansus, skelbimai užtemdydavo mane. Man nusibodo iš naujo įkelti programą, kad tai išnyktų, todėl pašalinau. Priešingu atveju tai gana gerai sukurta programa
Šis žaidimas yra kaip smegenų žaidimas, įdomus, kol pasidaro sunku, ką aš suprantu. Tada yra priedai, kurie yra labiausiai erzinantys žaidimo dalykai, todėl, jei atsisiunčiate žaidimą, įjunkite jį lėktuvo režimu.
Nuolat rodomi skelbimai, kurie priverstinai iš naujo paleidžia telefoną. Man tai netrukdė, kol nepraradau VISOS pažangos ir reikėjo pradėti iš naujo (212 LVL). Visiškas laiko švaistymas. Nesijaudinkite su šiuo žaidimu. Be to, visi lygiai yra labai lengvi.
Žaidimas yra smagu, iš pradžių aš nežinojau atsitiktinio skelbimo, kuris iškyla tarp lygių, tačiau skelbimai dabar yra tik po kiekvieno lygio ir banerių ekrane, kai bandote išspręsti dėlionę ...
labai protinga ir linksma! Žinoma, nekenčiu reklamos. Niekada anksčiau nemokėjau už žaidimą, bet galiu apsvarstyti galimybę mokėti už žaidimą. Priverčia tikrai susimąstyti, o mane – juoktis. Nesunku, tik reikia pagalvoti. Rekomenduočiau savo draugams.
Turbūt pats prasčiausias žaidimo ir reklamos santykis. Žaidimo iš esmės nėra, tik reklamų serija kitiems žaidimams ir beprasmiam „VIP“ šiame „žaidime“. Žaidimo eiga yra stulbinančiai lengvų galvosūkių, kurie iš esmės yra vienodi, serija. Akivaizdu, kad tai buvo minimalus darbas, kurį galima atlikti norint gauti pinigų iš žmonių. Net neturėtų būti leidžiama į žaidimų parduotuvę.
Happy Glass புதிர் yphy
UŽ AUKŠTĄ REZULTATĄ BŪTINAI MOKAMA IR SUKLASTAS. Miela ir smagu, bet geriausia vaikams... PER lengva.Jis taip pat labai tingus, todėl skiriu tik dvi žvaigždutes: yra daug iš esmės pasikartojančių lengvų iššūkių, kurie yra lygiai tokie patys. Pasidaro nuobodu laukti tokio, kuris išvis yra iššūkis ir įveda naują sprendimo idėją. Deja, vandens fizika yra gana netobula. Ekranas tarp lygių užtrunka per ilgai!
Daviau ketvertą, bet mane vis iškrenta iš prizų, todėl dabar nusileisiu iki dviejų, jei reiks sumažinti iki vieno, tiesiog pašalinsiu jį ir rasiu ką nors žaisti, man nereikia pabloginti ! Man patinka pats žaidimas, bet jei laimiu prizą, noriu, kad mano prizas nebūtų juodas ekranas ir nieko neatsitiktų, tai tarsi triktis, todėl turiu atsitraukti ir paleisti žaidimą iš naujo, kad galėčiau tęsti. NERVINA!!!!!
Skelbimai. Svarbu ne reklamų kiekis, o tai, kaip jos pateikiamos. Buvau apgautas, kad spustelėjau skelbimo mygtuką per pirmąsias 10 sekundžių. Turite palaukti, kol pasirodys mygtukas tęsti, nes iš pradžių rodomi tik skelbimų mygtukai. Tai apgaulinga ir nereikalinga.
Linksmas žaidimas. Tačiau skelbimai jį užmuša, bet kas 3–4 lygius pridedamas įrašas, kuris trunka 20 ir daugiau sekundžių. Taip pat galite žiūrėti dar DAUGIAU skelbimų, kad gautumėte daugiau monetų, kurias galėtumėte panaudoti užuominoms. Apskritai, jūs praleidžiate 50% savo laiko žaisdami, o kiti 50% - žiūrėdami skelbimus.
Labai šaunus
Tiesiog yra per daug skelbimų. beveik po kiekvieno lygio yra skelbimas. Pasiekiau 93 lygį, kol per daug susierzinau, kad galėčiau tęsti. mielas žaidimas, gali būti atsipalaidavęs, jei žaidimas nebūtų tiek pertrauktas.
Tai būtų įdomus žaidimas, jei man nereikėtų žiūrėti reklamos kiekvieną kartą, kai įveikiau lygį
Jų yra skelbimas po kiekvieno lygio ir jokiu būdu negalima praleisti, nebent mokate.... Nesisiųskite!!!!!
Gero laiko žudikas, bet tie skelbimai! Žaisk lygį, gauk skelbimą. Žaisk dviem lygiais ir gauk skelbimą. Žaisk kitą lygį, gauk kitą reklamą. Praleiskite tiek pat laiko ieškodami, kaip užpildyti stiklinę, kiek ieškodami (arba laukdami), kol blyškiai pilki „X“ užvers daugiasluoksnius skelbimus!
Suprantu, kad žaidimai turi užsidirbti pinigų, bet reklama po KIEKVIENO lygio yra šiek tiek perteklinė. Ištrins mano telefoną.
man patinka šis žaidimas. Aš turiu 3 žvaigždutes kiekviename lygyje (720 lygių). Mano skundas yra tas, kad aš laukiau naujų lygių mėnesių. taip sunku prisijungti ir pamatyti, kad dar viena diena praėjo be atnaujinimų naujiems lygiams. Kūrėjai – jei skaitote tai, duokite man naujų lygių!!!
Tai linksma! Jame yra daug skelbimų kiekvieną kartą, kai norite išeiti iš žaidimo ir kiekvieną kartą, kai norite pakilti į viršų. Puikus laiko žudikas!!!!
Šis žaidimas yra labai nuostabus! Tai nemokama ir jums nereikia mokėti, kad išlaikytumėte lygius, pavyzdžiui, kai kuriuos žaidimus, tačiau lygiai tampa sudėtingi. Bet VISIŠKAI REKOMENDUOJU ŠĮ ŽAIDIMĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Escape Masters Arkadne igre pelw
Prisimenu, kai skelbimai buvo mažiau įkyrūs. Taip pat norėčiau, kad jie nebūtų taip graibstomi pinigų, prašydami 99 USD už priemoką metams arba 8 USD per savaitę už nemokamą programą. Žaidžiau iš šio žaidimo, kai turėjau savo s9, ir man buvo malonu žaisti su savo naujuoju nata 10. Pasirodo, taip pat nėra jokio būdo grįžti prie ankstesnio progreso, taigi, nors buvau beveik 3/4 žaidimas, aš negaliu tiesiog pereiti į tuos aukštesnius lygius, kur S Pen būtų padėjęs. Didelis potencialas, sugadintas laikui bėgant. SKELBIMAI
Milžiniškas skelbimų, vaizdo įrašų ir mokamų už žaidimą rinkinys yra užmaskuotas kaip žaidimas.
Įdomus žaidimas, bet atrodo, kad jis neveikia su aktyviu rašikliu, ypač su MPP rašikliais „Surface Duo“.Puikus žaidimas, daug priedų, bet subfonas nėra toks brangus, o jei išjungi wifi, jis neduoda jokių papildymų, taigi geras žaidimas
Ash
Kuo aukštesni lygiai, tuo sunkiau. Geras mąstymo žaidimas. Vienintelis neigiamas dalykas yra tai, kad yra per daug skelbimų. Taigi pašalinau jį dėl daugybės skelbimų.
Happy Glass Bulmaca wpqb
Gerai žaidimas. Apskritai žaidimas yra tikrai įdomus vienintelis trūkumas yra skelbimai (kaip daug žaidimų), kai kurie skelbimai nuves jus į žaidimų parduotuvę bandant uždaryti juos ir aš neradau būdą, kaip išjungti vibraciją.
Labai smagus žaidimas, bet nemalonus skelbimų kiekis. 3/4 reklama, 1/4 žaidimas.